FM Portál | Nyelv választása: English
Millenia

Szolgáltatásaink

Épületüzemeltetés – Facility management
Épületeinkben az egyedi sajátosságokhoz igazítjuk tevékenységünket, szabályozottan, részletes ütemtervek alapján, több szinten ellenôrizve végezzük munkánkat.

 

Ingatlankezelés – Property management
A tulajdonos vagy az ingatlanfejlesztô képviseletében ingatlankezelôink feladata a bérlôkkel történô kapcsolattartás, az érdekek egyeztetése, az üzemeltetés kontrollálása, a költségek kézben tartása.

 

Soft FM

Minden, amivel kényelmessé tehetjük munkáját.

 

Építési projectelőkészítés, szakmai tanácsadás
Az épületek használatuk során változnak, megújulnak a tulajdonosok, bérlôk igényei szerint. Szakembereink lebonyolítják az építkezések, átépítések és felújítások mûszaki és pénzügyi szervezését.

 

A Millenia Zrt. egyedülálló szolgáltatásai
Társaságunk szolgáltatásai részeként, díjmentesen kínál XXI. századi megoldásokat az épületek és a tevékenységek monitorozására.

 

Millenia Portál rendszer
„Millenia Portál" rendszerünk segítségével megrendelôink on-line követhetik épületükben esedékes feladatokat, az ellenôrzések ütemezését és eredményét, könnyen elérhetik épületükkel kapcsolatos dokumentációkat.

 

On-line Facility Management
Minden információ minden érintettnél, minden idôben – IDÔBEN! Portál rendszerünk és telefonos mûszaki ügyeletünk éjjel-nappal tisztelt megrendelôink rendelkezésére áll.

 

Kamera rendszer
Cégünk díjtalan szolgáltatása az egyeztetett területeken internetes megfigyelôrendszer (IP kamera) telepítése. Vessen egy pillantást bármikor tulajdonára, munkája helyszínére.

Ingatlankezelés

Ingatlankezelés

Tulajdonosi képviselet, kapcsolattartás, szerződéskötés a bérlőkkel és szolgáltatókkal, minőségellenőrzés és kontrolling.

Társasházkezelés, Lakóparkok

Az épület-üzemeltetés területén szerzett tapasztalatunk birtokában, 2004 óta társasházak kezelésével is foglalkozunk, műszaki megközelítést alkalmazva.