FM Portál | Nyelv választása: English
Millenia

Épületüzemeltetés - Facility Management

Az Ön HÁZA az Ön VÁRA

 

Minden vállalkozás arculatának egyik legmeghatározóbb eleme, elsődleges fizikai megjelenése, ahol a tevékenységből érték teremtődik, ahol emberek és eszközeik munkájának gyümölcseként a termék megszületik, az épület.

 

Az előállított termék minősége - legyen szó kézzelfogható tárgyról vagy szellemi produktumról, szolgáltatásról - minden vállalkozás sikerének alapja. A termék minőségére elképzelhetetlenül sok tényező van hatással, de van egy, ami oly sok további tényezőt befolyásol, hogy kiemelkedik a többi közül, ez a termék megszületésének helye, az épület. Épületünk elhelyezkedése hatással van elérhetőségünkre, ha vevőink ránk találnak, ha termékeinket könnyen eljuttathatjuk vevőinkhez, ha a közelben elegendő számú megfelelően képzett munkaerőt találunk, azzal megalapoztuk vállalkozásunk sikerét. Az épület tájolása, a helyiségek elrendezése, a berendezés, a bútorok, a szociális helyiségek, a gépészeti és villamos rendszerek, az épületben elérhető szolgáltatások, mind-mind hatással vannak a termelés hatékonyságára, a dolgozók hangulatára, az energiafelhasználás és a munkavégzés hatékonyságára, közvetett és közvetlen módon a termék minőségére.

 

A Millenia Zrt. 15 éves üzemeltetői tapasztalata, szakembereink hozzáértése a garancia, hogy épületét nálunk biztonságban tudhatja, a Millenia törődik vele, vigyáz rá és karbantartja az épületüzemeltetési feladatok minden területére kiterjedően.

Ingatlankezelés

Ingatlankezelés

Tulajdonosi képviselet, kapcsolattartás, szerződéskötés a bérlőkkel és szolgáltatókkal, minőségellenőrzés és kontrolling.

Társasházkezelés, Lakóparkok

Az épület-üzemeltetés területén szerzett tapasztalatunk birtokában, 2004 óta társasházak kezelésével is foglalkozunk, műszaki megközelítést alkalmazva.