FM Portál | Nyelv választása: English
Millenia

Alvállalkozói jelentkezés

Tisztelt Vállalkozás, Munkavállaló!


A Millenia Zrt. a létesítményei üzemeltetéséhez folyamatosan keres segítséget, beszállítókat, alvállalkozókat, olyan cégek és természetes személyek képében, amelyek/akik komolyabb tapasztalattal rendelkeznek az épületek fenntartásával, építésével kapcsolatban. Kérjük, ha szeretne beszállítónkká válni, töltse ki az alábbi adatokat!

Az adatok automatikusan portálrendszerünkbe kerülnek, így ha az Önök tevékenysége mint feladat felmerül, kollégáink fel tudják venni Önökkel a kapcsolatot, ajánlatot kérhetnek, megrendelhetnek. Az adatokat nem adjuk tovább, nem értékesítjük, kizárólag saját belső használatra szolgálnak!


Jelen regisztráció mind a regisztráló, mind a regisztrációt fogadó Millenia Zrt. oldaláról díjmentes és kötelezettségmentes, kizárólag a lehetséges kapcsolatfelvételt szolgálja.


A VÁLLAKOZÁS

Ingatlankezelés

Ingatlankezelés

Tulajdonosi képviselet, kapcsolattartás, szerződéskötés a bérlőkkel és szolgáltatókkal, minőségellenőrzés és kontrolling.

Társasházkezelés, Lakóparkok

Az épület-üzemeltetés területén szerzett tapasztalatunk birtokában, 2004 óta társasházak kezelésével is foglalkozunk, műszaki megközelítést alkalmazva.